Arrangementen

Maak je theaterbezoek compleet!

Koffie met vlaai – € 6,55 per persoon (uitsluitend online te reserveren tot 24 uur tevoren)

Dit arrangement bestaat uit een lekker kopje thee of koffie met een punt Limburgse vlaai naar keuze. Het arrangement kan voorafgaand aan de show worden afgehaald bij de bar. Er is beperkt zitgelegenheid op het horecaplein. Je mag je Limburgse vlaai en warme drank daarom ook meenemen naar de tribune. Klik hier om te bestellen.

Borrelbox – € 11,- per persoon

Bestel een boxje vol lekkers en geniet voorafgaand aan of tijdens de show van diverse snacks. Als je aankomt in het theater ga je naar de speciale afhaalbalie waar wij je box op naam hebben klaarstaan. De borrelbox bestaat uit kaasblokjes, diverse charcuterie, dadels en een zoutjes & nootjesmix met een heerlijk koud drankje naar keuze (frisdrank, bier of wijn). De borrelbox kan ook in een vegetarische variant besteld worden. De charcuterie vervangen we dan door kaas. Kom je met z’n tweeën dan adviseren wij ieder een eigen box te bestellen. Klik hier om de reservering te maken

Backstage tours 2024

Wil je weten hoe Het was Zondag in het Zuiden tot stand is gekomen? Ben je benieuwd hoe het er achter de schermen aan toegaat bij de spektakelmusical? Wees welkom bij de backstage tour!

Voor aanvang van de musical neemt Eva je mee backstage, de plek waar cast en crew verblijven. Je krijgt een kijkje bij kostuums, kap en grime. Je ziet het decor en het technische gedeelte van al het spektakel van dichtbij. Tijdens de tour vertelt Eva over het artistieke proces: van idee tot de uiteindelijke musical die jij die avond gaat beleven.

De backstage tour begint om 19.00 uur en duurt ongeveer 30 minuten. Kaarten kosten 2,50 euro per persoon. Tijdens de backstage tour is er géén gelegenheid om de cast te ontmoeten. Er is ruimte voor max 30 personen per tour.

Data

Zaterdag 15 juni , Zondag 16 juni, Woensdag 19 juni, Donderdag 20 juni, Vrijdag 21 juni, Woensdag 26 juni, Dinsdag 2 juli, Woensdag 3 juli, Donderdag 4 juli, Dinsdag 9 juli, Zaterdag 13 juli

Bestel hier je tickets

Groepen

Wil je met een groep (vanaf 20 personen) het was Zondag in het Zuiden bezoeken dan maken we graag een passend en verrassend voorstel. Vul hier het formulier in.

Hotel

Wil je na de voorstelling niet meer naar huis rijden? Boek dan een comfortabele hotelkamer bij Bilderberg Hotels. Klik hier voor de mogelijkheden in de Bovenste Molen in Venlo en voor Chateau Holtmuhle in Tegelen.

 

Partners

 

 

Met dank aan Pieter Winkelmolen voor het gebruik van videodocumentaire: ’t kwaam te hoeeg