Kaartverkoop
Eventim is het officiële verkoopkanaal van Het was Zondag in het Zuiden. Let op: Je krijgt nu tijdelijk last minute voordeel op geselecteerde voorstellingen. Zie de met een geel labeltje gemarkeerde voorstellingen voor de korting. Klik hier om op de verkoopsite te komen.

Voor vragen over je bestelling kun je bij hen terecht. Je kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/contactformulier    of bellen naar 0900-1353 (0,60 cpm)

Ziekte, verhinderd zijn, vergeten zijn om te komen ed. is geen reden voor terugbetaling van gekochte kaarten. In geval van ziekte adviseren we je (indien je geen annuleringsverzekering hebt afgesloten) om iemand anders mee te nemen, of om de kaarten aan te bieden via het speciaal hiervoor ingerichte Eventim platform Fansale, waar kaarten op een eerlijke en veilige manier kunnen worden doorverkocht.

Er zijn per voorstelling 2 rolstoelplaatsen beschikbaar. Je kunt deze boeken via onze ticketingpartner Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief). Kom je met een rollator? Je kunt deze tijdens de voorstelling achter de tribune (laten) zetten. Er zijn medewerkers in het theater die je hier graag bij assisteren.

We kunnen groepsreserveringen (vanaf 20 personen) en arrangementen geheel naar wens samenstellen. Vul hier het wensenformulier in.

Partners

 

 

Met dank aan Pieter Winkelmolen voor het gebruik van videodocumentaire: ’t kwaam te hoeeg