Publieksreacties

“Wij hebben genoten! Deze voorstelling overtrof alle verwachtingen. Buddy Vedder droeg het verhaal op een geweldige manier. dank jullie wel voor een bijzondere avond.”

– Ineke Custers, 5 juni op locatie –

Bekijk hier de publieskreacties na de show op 6 juni jl.

“Vanavond naar de prachtige musical geweest, ben een echte liefhebber van theater etc maar dit was echt het mooiste wat ik in jaren heb gezien chapeau bedankt voor deze prachtige avond.”

– Mary van Moorsel, 5 juni op locatie –

“Wat een heerlijke avond. Cast, muziek…super. We hebben (weer) enorm genoten.”

– Marjolein van Dijk, 6 juni Facebook –

Geweldig, we hebben genoten  van het begin tot het eind. Met een fantastische heilige antonius. Prachtige muziek van Rowwen Heze.

 

– Huub van Geffen, Facebook –

“Wat was het een fantastische voorstelling. Er kwamen bij mij trouwens ook allerlei herinneringen op. Maar prachtige hoofdrollen. Heerlijke muziek en mooie choreografie.”

 

– Annemarie Jorritsma , e-mail 24-7-23 –

“Een Briljante spectakelmusical, Greutz wat hier is neergezet.” 

 

– Irma Boermans, Facebook –

“19 juli genoten van dit spektakel. Wat een prachtig decor, geweldige effecten, super cast en muzikanten. Hulde voor de wijze waarop de liedjes van Rowwen Hèze in het verhaal zijn ingepast. Het lijkt alsof ze speciaal voor deze musical geschreven zijn. Absolute aanrader!” 

 

– Josien Corsten, Facebook –

“Ga kijken, ga kijken, zo mooi… Herkenbaar, met pakkende foto’s, en een goede verhaallijn. Mét humor en heerlijke muziek van Rowwen Hèze. Herinneringen aan 1993 komen naar boven. ’s Avonds met een transistorradio naar bed, om niks van het laatste nieuws te missen. Schoonouders van mijn broer die moesten evacueren. Vrienden die hun restaurant tijdens de kerstdagen moesten sluiten omdat ze gewoonweg alles onder water stond en daardoor niet bereikbaar waren. Ik ben heel blij dat ik aanwezig was bij dit mooie spektakel, en geniet nog steeds na. Kom je uit de regio? Ga! Vanaf de eerste minuut grijpt het je vast. Het laat je pas los bij het verlaten van Openluchttheater De Doolhof, als je door de vele vrijwilligers langs het pad met hun lampjes bent uitgezwaaid. Ik heb begrepen dat er nog kaarten beschikbaar zijn…”

 

– Anneliese Vonk, Facebook –

“Wij zijn vrijdagavond geweest en hebben genoten van het geheel, decor, acteur, muziek en de regen. Het was of je midden in de watersnoodramp zat. Een topavond die je als toneelspeler laat genieten van alles wat op de bühne gebeurt. Een echte aanrader.” 

 

 

– Miel Duisings, Facebook –

“Voor herhaling vatbaar. Wat een ontzettende mooie voorstelling. Er gebeurt zoveel. Je krijgt het in een keer haast niet gezien. Een trieste gebeurtenis zo mooi neergezet. Dit roept herinneringen op, veel herkenning en veel kippenvel.”

 

– Joost Sieben, Facebook –

“Wij waren erbij en t was fantastisch! Genoten van alles! Wat een water komt er voorbij, heerlijke muziek en mooi gezongen. Buddy Vedder speelt een geweldige rol, daar was ik erg benieuwd naar maar echt hij maakt het waar! Geestig krachtig en zeer mooie zang. Ook de anderen zingen super en het verhaal komt goed uit de verf. Het was een mooie première! Succes met de rest van de voorstellingen, blij dat we erbij waren! Ps een fijn theater…waar je ook zit je kunt het prima zien en leuke setting zo in de openlucht!”

 

– Jeanette Storken, Facebook –

“Dit is waor we met z’n alle naortoe gewerk hebbe wie zwaor ut soms auch is met os werk der nog naeve beej maar zodra weej op die bühne staon is der nog maar 1 woord en det is GENIETEN trots heej elke veurstelling beej te meuge zien” 

 

– Simone Kuijs – Derix, Facebook –

“Het was GE-WEL-DIG!! Enorm genoten. Wat een water…….Buddy, de heilige Antonius, zingt erg mooi en is ook grappig.” 

 

– Tonny Brummans, Facebook –

“Toi toi toi voor jullie première en de resterende voorstellingen. We mochten dit spektakel afgelopen vrijdag meemaken en zitten nog steeds na te genieten. Hopelijk kunnen we nog een keer komen kijken, we hebben de rit vanuit Harderwijk er graag voor over. Veel plezier vooral.” 

 

– Piet Bartelse, Facebook –

“Prachtige voorstelling. Gezien op zaterdag 21 juli. Kippenvel en emotioneel. Je wordt erin meegezogen” 

 

– Marjo van Wijlick, Facebook –

“Geweldig!! mooie rollen, prachtige effecten en vooral genieten van begin tot eind. En….prachtige locatie.
Dikke tien voor: het was Zondag in het Zuiden.”

 

– Marie van Verreck, Facebook –

“Was een sjieke voorstelling woensdag. De hele avond genoten van het samenspel van de diverse personages (ieder in zijn of haar eigen kracht) de live muziek, het decor. Een voorstelling met een echt wauw-effect”

– Claudia Lange – Heijnen, Facebook –

“Geweldig mooi met de hoofdletter G!!!”

– Angelique Custers – van Dijck, Facebook –

“De heilige Antonius in het verhaal is een gouden vondst geweest. Chapeau! Sarah, de beginnende journalist speelt de sterren van de hemel, samen met haar ‘ouders’. De hele cast to the point. De muziek van Rowen Hèze op een fantastische manier in het verhaal verweven. Schitterend! Het decor ingenieus. Ik ben blij dat ik de komende 6 weken nog vanuit mijn achtertuin ervan mag genieten.”

– Jantine Ritstier, Facebook –

“Ik zit al de hele morgen ontzettend na te gloeien. Wàt een mooie voorstelling!! Chapeau, cast en crew.”

– Danielle Wauben, Facebook –

Partners

 

 

Met dank aan Pieter Winkelmolen voor het gebruik van videodocumentaire: ’t kwaam te hoeeg