Hieronder vindt u antwoorden op de belangrijkste vragen. Kijk of uw vraag erbij zit. Zo ja, klik op de vraag en u ziet het antwoord.

Meest gestelde vragen

 

Hoe kan ik tickets bestellen?

Klik op de knop “ koop tickets” bovenaan de pagina. U komt dan op de bestelpagina van Eventim, dit is het officiële verkoopkanaal van Het was Zondag in het Zuiden.

Moet ik mijn e-tickets printen?

U hoeft uw e-ticket niet te printen. We kunnen ze vanaf de telefoon inscannen.

Ik heb een vraag over mijn tickets waar kan ik terecht?

Voor vragen over uw bestelling kunt u terecht bij het platform waar u de tickets heeft aangeschaft. Komt u er niet uit dan kunt u contact opnemen met onze ticketingpartner Eventim. U kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/help/contact of bellen naar 0900-1353 (0,60 p/m)

Zijn er rolstoelplaatsen beschikbaar?

Ja, er zijn per voorstelling 16 rolstoelplaatsen beschikbaar. U kunt deze boeken via onze ticketingpartner Eventim via 0900-1330 (lokaal tarief). De prijs voor een rolstoelplaats en de begeleider bedraagt 37,75 p.p.

Op welke rij kan ik het beste zitten als ik slecht ter been ben?

Indien u slecht ter been bent kunt u het beste op rij 18 plaatsnemen. Het gehele publiek loopt namelijk via een licht hellend vlak de tribune op en dat komt uit op rij 18. 

Hoe kan ik een groepsreservering boeken?

We kunnen groepsreserveringen en arrangementen geheel naar uw wens samenstellen. Groepen vanaf 10 personen krijgen 10% korting op de tickets. Neem contact op met onze ticketing partner Eventim via 088- 0112661 of mail naar groepen@eventim.nl. Zij denken graag met u mee en maken een voorstel op maat.

Hoe lang duurt de voorstelling?

Het was Zondag in het Zuiden duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten inclusief een pauze van 20 minuten.

Vanaf hoe laat kan ik terecht in De Doolhof?

Vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling, om 19.30 uur, is De Doolhof geopend en vanaf een half uur voor aanvang kunt u plaatsnemen op de tribune.

Wordt er Nederlands of dialect gesproken in de musical?

In de musical wordt Nederlands gesproken.

Is de tribune overdekt? Gaat de voorstelling door als het regent?

De voorstelling gaat onder alle omstandigheden door, ook als het regent. Het publiek zit onder een overkapping. We raden wel aan de kleding aan te passen aan de weersomstandigheden want het is in de openlucht.

Kan ik contant betalen in het theater?

Het is niet mogelijk om contant te betalen in het theater.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Er is een kleine parking aan het station (ingang naast Frituur de Klomp, 200 meter) en een grote parking aan de Wienerbergerfabriek (400 meter). Voor invaliden zijn er circa 16 parkeerplaatsen voorbehouden aan de ingang van De Doolhof. Verkeersregelaars zullen deze plaatsen toewijzen.  Indien u iemand vervoert die slecht ter been is kunt u aan de verkeersregelaars vragen of u even mag passeren om de betreffende persoon af te zetten. Daarna moet er elders geparkeerd worden als er geen invalidenkaart in de auto aanwezig is.

Is De Doolhof goed bereikbaar met het openbaar vervoer?

De Doolhof ligt op 400 meter van NS Station Tegelen.

Voor welke leeftijd is de voorstelling geschikt?

Het was Zondag in het Zuiden is bedoeld voor bezoekers van 8 jaar en ouder. Er gelden geen speciale tarieven voor kinderen. Gelieve de minimum leeftijd te respecteren voor het plezier en de rust van uw kind, uzelf en voor de andere toeschouwers. Baby’s kunnen in geen geval worden toegelaten.

Is er een ringleiding in De Doolhof?

In De Doolhof is ringleiding aanwezig voor slechthorenden. Deze is beschikbaar op rij 1 t/m 16.

Is de cast tijdens alle voorstellingen dezelfde?

De rolbezetting is in principe zoals op de website wordt gecommuniceerd. Het was Zondag in het Zuiden behoudt zich het recht voor om de bezetting – zonder aankondiging vooraf – te wijzigen. Dit is geen reden voor restitutie van tickets.

Speelt Rowwen Hèze mee in de musical?

In de musical gebruiken we bestaande muziek van Rowwen Hèze. Daarnaast heeft Rowwen Hèze een nieuw lied gecomponeerd speciaal voor de musical. Deze muziek wordt tijdens de musical live uitgevoerd door de cast en een band, niet door Rowwen Hèze.

Mag ik foto’s en geluidsopnamen maken tijdens de voorstelling?

Het is niet toegestaan om op enige wijze foto en/of video opnames te maken van de voorstelling.

Welke stoelen staan er op de tribune?

De tribune bevat plastic kuipstoelen.

Is er een garderobe?

Er is geen garderobe. U kunt uw jas meenemen op de tribune.

Mag ik eten en drinken tijdens de voorstelling?

Er is een mogelijkheid om een drankje aan te schaffen bij de horecagelegenheid voor aanvang van de voorstelling en gedurende de pauze. Er zijn alleen sta tafels op het horecaplein. U kunt uw consumptie meenemen naar de tribune. Het meenemen van eigen eten, drank en snoep tijdens de voorstelling/in de zaal is niet toegestaan.

Is er een plek waar ik kan roken?

Het theater is rookvrij.

Is er een programmaboek van de voorstelling?

U kunt een programmaboek kopen in het theater op de dag dat u de musical bezoekt.

Hoe kan ik Het was Zondag in het Zuiden cadeau doen aan iemand anders?

Met de Eventim Cadeaubon kunt u vrienden of familie een leuk cadeau geven. Zij kunnen met deze bon tickets kopen voor Het was Zondag in het Zuiden. De cadeaubon is heel gemakkelijk te gebruiken: men kiest tickets bij www.Eventim.nl voor Het was Zondag in het Zuiden, en betaalt met de Eventim Cadeaubon en de kaarten komen zo snel mogelijk hun kant op.

Wat moet ik doen als ik te laat ben?

We adviseren u om ruim op tijd te komen vanwege de drukte en vanwege het stipte aanvangsuur. Als u te laat komt dan zal een medewerker van Het was Zondag in het Zuiden bepalen wanneer het een geschikt moment is om u alsnog in de voorstelling toe te laten en waar u kunt zitten. Te laat komen is geen reden voor restitutie of omboeken van tickets.

Kan ik mijn hulphond meenemen?

Dieren zijn niet toegestaan met uitzondering van hulphonden.

Heeft u niet gevonden wat u zocht?

Gaat het over uw tickets? Neem dan contact op met onze ticketingpartner Eventim. U kunt mailen via het contactformulier www.eventim.nl/help/contact of bellen naar 0900-1353 (€ 0,60 p/m).

Gaat het over de voorstelling? Neem dan contact op met Toneelgroep Maastricht via info@toneelgroepmaastricht.nl.